Hodnocení obchodu

5,0 19 hodnocení
5
19x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 28.2.2024
Doprava Zásilkovna katastrofa přehazujím objednávky na výdejny,ktré mají dovolenou.Je mně s toho nevolno vrátil se zpět komunismus v dopravě
Avatar autora | 17.2.2024
Super obchod…
Avatar autora (Administrátor)
Dekujeme
Avatar autora | 29.12.2023
+ výboná obsluha

Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme
Avatar autora | 28.12.2023
+ rychlost, kvalita

Avatar autora (Administrátor)
Jsme rádi, že Vám rychlost dodání a kvalitní zboží vyhovují. Děkujeme
Avatar autora | 18.11.2023
+ skvělý výber doutníků plus cena rychlé dodání
- Žádná

Avatar autora (Administrátor)
děkujeme
Avatar autora | 10.11.2023
+ Rychlost dodání
+ Komunikace obchodu

Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme
Avatar autora | 26.9.2023
+ Není lepší obchod

Avatar autora (Administrátor)
Rádi slyšíme, že jste spokojeni s naším eshopem a budeme se těšit na vaši další návštěvu! Děkujeme
Avatar autora | 19.9.2023
+ Rychlé zaslání zboží. Skvěle zabalené aby zboží zustalo ve skvělé kvalitě i při dopravě.

Skvělý přístup k prodávanému zboží. Rozumí danému sortimentu a starají se o kvalitu při uskladnění i při zaslání. Nakupuji jedině zde přesto, že to mám přes celou republiku a ve svém městě mám jiné prodejny.
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme vám za vaši ohromující recenzi! Jsme velmi rádi, že jste si všimli našeho přístupu k prodávanému zboží a naší péče o kvalitu. Vaše podpora i přes celou republiku pro nás velmi znamená a jsme hrdí, že jste si nás vybrali, i když máte ve městě jiné prodejny. Budeme se i nadále snažit nabízet vám výjimečný zážitek při nákupu a zajišťovat kvalitní služby. Pokud budete potřebovat cokoli dalšího, neváhejte nás kontaktovat. Vaše spokojenost je naším hlavním cílem. Děkujeme vám znovu a těšíme se na vaši další návštěvu!
Avatar autora | 2.9.2023
+ Obchod kde vědí co podávají, krásný výběr, příjemná obsluha. To je tak když někdo dělá co ho i baví.

Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme Vám za vaši krásnou recenzi! Jsme opravdu rádi, že si u nás užíváte kvalitního výběru, vědomého personálu a příjemného prostředí. Je pro nás skvělé slyšet, že naše vášeň pro to, co děláme, přechází na naše zákazníky. Jsme tu, abychom vám poskytovali skvělý zážitek a dělali to s radostí.
Avatar autora | 17.8.2023
Velmi pestrý výběr doutníků, ale také i pěkný výběr různého příslušenství od cutteru po krásné humidory. Jednoduché a přehledné vyhledávání. Objednávka zpracovaná a odeslána v den objednání! Za mě excelentní přístup a mohu všem velmi doporučit.
Avatar autora (Administrátor)
Vaše slova nás opravdu těší a jsou pro nás motivací pokračovat v poskytování vynikajícího servisu. Děkujeme za doporučení našeho obchodu a těšíme se na Vaši další návštěvu. Vždy jsme tu, abychom vám pomohli s vašimi potřebami.
Avatar autora | 11.7.2023
+ Vynikající komunikace

Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 22.6.2023
+ Super

Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme
Avatar autora | 30.5.2023
+ Skvelý prístup k zákazníkom

Avatar autora (Administrátor)
Velmi si ceníme vaší výborné recenze.
Avatar autora | 22.5.2023
+ ochota, rychlost

Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme za vaši pozitivní zpětnou vazbu!
Avatar autora | 16.5.2023
+ oukejj

Avatar autora (Administrátor)
Jsme rádi, že jsme splnili vaše očekávání.
Avatar autora | 11.5.2023
Rychlá komunikace i dodání zboží
Avatar autora (Administrátor)
Vaše spokojenost je pro nás nejvyšším cílem.
Avatar autora | 11.4.2023
+ Vstricny pristup
+ Rychle vyrizeni zakazky

Avatar autora (Administrátor)
Je pro nás důležité, abyste se cítili spokojeni s vaším nákupem.
Avatar autora | 18.2.2023
Serioznost
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme za vaši pochvalu týkající se serioznosti našeho obchodu. Velmi si vážíme vašeho pověření a budeme i nadále dělat vše pro to, abychom udrželi vysokou úroveň profesionality a spolehlivosti.
Avatar autora | 1.2.2023
+ Velmi rychle doruceni
+ Perfektně zabaleno

Milá obsluha e-shopu poradila s výběrem dárku pro rumového nadšence
Avatar autora (Administrátor)
Jsme rádi, že jste byli spokojeni s našimi produkty a službami.
Používáme ověření věku Adulto
Script Tag Example