Jedová chýše

Letošní první večer pro milovníky dobrého doutníku jsme uspořádali v pražské krčmě pod příznačným názvem “JEDOVÁ CHÝŠE”.

Menu z české kuchyně –  Pražské vejce s remuládou, domácí hovězí guláš, kuřecí řízečky s bramborovým salátem a jako sladká tečka domácí štrůdl s čokoládovou polevou vystřídalo menu americké doutníkové.

Každoročně na začátku ledna vyhlášuje magazín Cigar Aficionado – TOP 25 of the Year, tedy výběr z pětadvaceti nejlepších doutníků. Proto byly pro tento večer zvoleny premiové doutníky vyšší kategorie.

První místo letos obsadil doutník Robusto Flor de las Antillas od společnosti My Father a dle hodnocení všech hostů doutníkového večera si své prvenství opravdu zaslouží.

Dalším doutníkem v nabídce byl Ashton Heritage – Belicoso No.2, velmi vyvážené chutě, ke kterému se stále rád vracím.

Vítězem vyhlášené soutěže  o nejdelší popel večera se stal pan Král, který si domů odnesl velký nerezový popelník s naším logem. Gratulujeme!

Děkuji všem za účast a za skvělou atmosféru během večera.