BBQ U Davida

Doutníkový večer BDQ U Davida26. září 2012 se uskutečnil ve stylové restauraci BBQ U Davida v Uhříněvsi čtvrtý doutníkový večer.

Naše společnost Cigar point ve svém doutníkovém menu představila ručně balené doutníky z Nikaraguy. Značky Nub Cunecticut, Cain a Joya De Nicaragua Belicoso jsou oceňovány znalci a to díky své plné chuti a specifickému aroma.

Šéfkuchař a majitel restaurace David Korbel připravil famózní argentinský steak na grilu se zeleninovou přílohou. Příjemná obsluha a působivé prostředí dotvářelo výbornou atmosféru celého večera.

Nejzábavnějším okamžikem bylo vyhlášení vložené soutěže:”Kdo ho má nejdelšího?”, rozumějme nejdelší popel na doutníku. Nadšení všech soutěžících nebralo konce, ale vyhrát může jen jeden. Poté, co začaly padat první rekordy v délce od 40 do 55 mm, se skutečným vítězem stal Karel Král. Přejeme mu, ať této netradiční disciplíně kraluje i nadále!

Zpestřením každého doutníkového menu je doušek kvalitního moku. Prohibiční opatření omezilo podávání tvrdého alkoholu a tak nezbývá, než se na světoznámý rum Zacapa těšit na další naší akci. Během večera se podávalo portské víno Towny, Pineau des Charantes a v jeho samém závěru moravská Ořechovice.

Děkujeme všem zúčastněným za příjemnou atmosféru a zase brzy nashledanou.

Doutníkový večer BBQ

bbq1.jpg
bbq2.jpg
bbq3.jpg
bbq4.jpg
bbq5.jpg
bbq6.jpg